I praksis betyr det ganske enkelt at du kan lese mer enn 90 andre aviser om du velger å tegne et +alt-abonnement gjennom HA.

– Mange har ventet å få denne fordelen ut av at HA har et redaksjonelt samarbeid med Amedia og er en del innloggingsløsningen aID, sier Katrine Strøm, sjefredaktør i HA.

– Dette innebærer at for 40 kroner ekstra i måneden får du fri tilgang til alt i over 90 aviser i hele Norge.

Et ordinært digitalt abonnement på HA, hvor du får tilgang til alt digitalt innhold i vår avis koster i dag 259, mens HA Digital +alt koster 299 kroner i måneden. Første måned får du for én krone.

– Hvorfor er +alt viktig for HA, Strøm?

– Mange har et forhold til flere steder i vårt langstrakte land. Enten så har er oppvokst et sted og flyttet til ett annet, eller at de har hytte på en annen kant av landet. Det er også mange som naturlig har en interesse for nyhetsbildet andre steder – for eksempel i noen av storbyene våre. Nå slipper man altså å betale for flere abonnementer. Alt er inkludert i HA-abonnementet Digitalt +alt, sier Strøm.

Sportstjenesten Direktesport, som i løpet av senvinteren blir flytta inn i +alt-abonnementet, omfatter over 5.000 fotballkamper og sendinger i en rekke andre idretter. Blant annet håndball, langrenn og trav. Kommende sesong vil du også kunne se alt fra OBOS-ligaen, og utvalgte kamper i Eliteserien gjennom Direktesport.

Samtidig som HA blir en del av +alt-universet, ble det også kjent at en rekke andre partneraviser hos Amedia går inn i +alt. Det betyr at antallet aviser man får tilgang på gjennom et +alt-abonnement er oppe i over 90.

Mer om +alt kan du lese her.

Utvidet podkast-tilbudet

Amedia har også inngått et samarbeid med podkastappen Untold, noe som gir +alt-abonnentene tilgang til tusenvis av podkastepisoder.

– Nå kan +alt-abonnenter lasta ned Untold fra Google Play eller App Store, og logga seg inn med samme aID-bruker som en har i lokalavisa si.

– I Untold får +alt-abonnentene tilgang til hele Moderne Medias eksklusive podkastbibliotek. Blant podkastene her er Henrettelsespodden, Truecrimepodden, Historiepodden og miniserien Gulltransporten, sier Jim Fossheim, daglig leder i Moderne Media.

Untold tilbyr også tilgang til alle podkaster fra andre produsenter som ligg på det åpne markedet.

– I Untold får abonnenter altså tilgang til eksklusivt innhold, som mange av de mest populære dokumentarpodkastene i Norge, sier Fossheim.

BLI ABONNENT HER!