• Veteran: 82 år gamle Leif Engebretsen blir med i sitt 25. NM.

Det er Hamar IL og Orion som skal arrangere NM på Børstad. Leder i hovedkomiteen, Torbjørn Almlid, ønsket velkommen og alle i hovedkomiteen brifet sine frivillige gjennom de forskjellige gjøremålene.

Rundt 250 frivillige trengs per dag for det tre dager lange stevnet. Noen var helt ferske på friidrett, mens andre har vært med i en mannsalder.

Leif Engebretsen (82) kan alt om å arrangere NM og friidrett. Leif var med i 1971, første gang NM ble arrangert i Hamar. Så ble det NM igjen i 1976 og 1983.

I tillegg har 82-åringen bidratt sterkt i de 20 norgesmesterskapene som har vært arrangert innendørs i Stangehallen.

– Du kan slenge på to til, for jeg var også med da Lillehammer hadde sine norgesmesterskap, sier Engebretsen rolig.

Han er en mann det oser respekt av i friidrettsmiljøet.

Verdens beste utøvere kommer også. Brødrene Jakob, Henrik og Filip Ingebrigtsen stiller til start. Det gjør også utøvere som Karoline Bjerkeli Grøvdal, Karsten Warholm, Amalie Iuel og Isabelle Pedersen. I tillegg har vi også vår egen Jonathan Quarcoo, som per nå er Norges raskeste mann.

Før det hele braker løs i august, er det svært mye som skal gjøres. Det skal rigges opp tribuner som tar rundt 1.500 tilskuere. Tilskuerkapasiteten blir rundt 3.000 tilskuere. Det skal bygges presserom, dopingrom og storskjermer skal opp. Flere kiosker med mere skal også rigges opp. Det skal også sette opp aktiviteter for unger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.