Spillende trener Kjell Olav Emilsen ringte Mattis Nyhagen tirsdag. Spørsmålet var enkelt. Vil du være med å bidra i de to siste kampene, slik at vi kan overleve i eliteserien? Svaret var like enkelt som spørsmålet, det ble et soleklart ja, fra den tidligere kapteinen.

Mattis Nyhagen har ikke spilt bandy på en stund, men Nyhagen er meget godt trent. 

- Lange løpeturer kombinert med enda lengre skiturer gjør at formen er bra. Hva jeg kan bidra med ute på isen, er jeg litt usikker på. Jeg får bruke talegaven min ute på isen, kanskje det er nøkkelen. Jeg må også presisere at jeg ikke kommer inn som en redningsmann. Jeg vil gjerne være med å bidra til at klubben fortsatt skal spille i eliteserien, sier en rolig Mattis Nyhagen.

Nyhagen måtte også ned i Vikingskipet for å finne igjen garderoben.

- Jeg skal ned litt senere i kveld. Det er mye utstyr som må ordnes. Jeg gleder meg veldig. Drømmen er jo at HIL skal klare dette, for det er det ene målet jeg har med dette, sier Nyhagen.

To runder gjenstår. Fredag tar HIL turen til Drammen. Søndag er den aller viktigste kampen. Da kommer Konnerud til Vikingskipet. Det Konnerud og HIL plassen i eliteserien stor mellom.

Konnerud har Ullevål på fredag. En kamp Ullevål enkelt skal vinne.

Søndagens kamp i Vikingskipet mellom Hamar IL og Konnerud er rundens viktigste kamp. Vinneren blir i eliteserien.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.