Vika innledet NM-helga på Savalen med å ta en sterk bronsemedalje på fredagens 10 kilometer klassisk.

Les også: Tok bronse i junior-NM

På lørdagens 15 kilometer fri teknikk fikk MjøsSki-løperen det tyngre. Han endte til slutt på en 12. plass, to minutter og 41 sekunder bak vinner Edvard Sandvik fra Kjelsås, som med det tok sitt andre NM-gull på to dager.

Brøttum-gutten Jørgen Harby, som går for Lillehammer Skiklub, leverte en sterk 15 kilometer og klokket inn rett bak Vika til en 13. plass.

MjøsSkis Håvard Hovde gikk inn til en niendeplass i klasse M19/20. Kristoffer Kvarstad (Hamar Skiklubb) ble nummer 21.

I klasse K19/20 gikk Eline Bergundhaugen fra Mesnali Skilag inn til en sterk 19. plass. Mesnali-løperen kunne med det notere seg for sin hittil beste plassering i et norgescuprenn.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.