Fjorårsvinneren gikk så og si alene i tet fra start til mål, og allerede på Skramstadsetra ledet hun med et minutt til sine nærmeste forfølgere. Ledelsen økte hun hele veien, og i mål vant hun med imponerende seks minutter til Sandra Hansson.

- Det var utrolig tungt. Det gikk sakte, og jeg hadde ikke spesielt gode ski. Man fikk ikke noe gratis, men det er deilig å vinne igjen, sier Boner til NRK.

Det er tredje gangen Boner går Birkebeinerrennet, og hun har vunnet alle gangene. Det er hun tydelig fornøyd med.

- Det er helt utrolig, sier hun.

Topp 3:

1. Seraina Boner, Team Coop, 03:09:12
2. Sandra Hansson, Team Oslo Sportslager-Moelven, 03:15:06
3. Jenny Hansson, Team Coop, 03:15:14
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.