Arrangementskomiteen har fått 60.000 kroner av fylkeskommunen til ungdomsprofilen.

– Noen ungdommer er med i funksjonærstaben, men andre står for underholdningen i forkant av mesterskapet både lørdag og søndag. I tillegg får vi hjelp på sosiale medier, sier informasjonsansvarlig i NM-komiteen, Heidi Kristiansen.

Orion og HIL Friidrett har organisert en stevneallianse, og det skjer mye framover. Først er det altså NM stafetter til helga. I 2018 skal de arrangere ungdomslekene i friidrett, som er norsk friidretts største satsing på 13- og 14-åringer. Det er også en kretslagskonkurranse med ni kretser.

I 2019 fyller HIL Friidrett 100 år, og da skal det arrangeres hoved-NM i friidrett på Børstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.