Den tidligere HamKam- og Brumunddal-junioren Marius Amundsen Ulla voktet buret da Norge tok sin andre strake seier i nordisk mesterskap på Færøyene.

Ulla, som gikk fra HamKam til Stabæk før sesongen, holdt nullen og bidro med det til at Norge slo hjemmenasjonen 2-0.

Norges G16-landslag står dermed med seks poeng etter de to første kampene i mesterskapet.

Torsdag møter laget Island i det som blir en ren gruppefinale. Vinneren av den kampen spiller finale lørdag. 

- Det er deilig å vinne to kamper på rad. Det var en kamp vi førte fra start til slutt. Vi hadde mye ball og skapte åtte store sjanser mens Færøyene hadde tre muligheter. Vi varierte godt mellom å bruke mellomrom og bakrom og kjørte bra med tempo på dem. Det måtte vi gjøre i og med at de lå ganske dypt, sier landslagstrener Erland Johnsen til fotball.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.