Lørdag skrev HA-sporten om John Niclas Hage som var klar på at han ønsket å se laget i hans hjerte rykke opp til 1. divisjon

Og Kevin Knappen legger ikke skjul på at også han forventer at de skal kjempe i det øverste sjiktet denne sesongen.

– Jeg visste at klubben hadde en ambisjon om å rykke opp da jeg kom hit, og det er fortsatt målet. Det gjør meg ikke usikker at det stilles krav til oss, for det motiverer meg. Det er en trigger. Det ligger krav der, og da må vi være skjerpet til fingerspissene – både vi i trenerteamet og spillergruppen. Dette snakker vi mye om når vi er på trening, for vi er her for å vinne. Vi spiller ikke firkant fordi det er morsomt; vi spiller firkanter fordi vi ønsker å vinne, sier Knappen til HA-sporten.

tæl og guts

Selv om HamKam avsluttet høstsesongen sterkt i 2016, slet klubben med å få tilskuere til å komme til Briskeby.

– Jeg tror mye av grunnen til at vi ikke klarte å få flere folk til å komme på kampene, skyldes at Elverum dro av gårde for tidlig. Skal et lag stikke fra på tabellen i år, skal det være oss, sier Knappen, som tror lagets gode moral vil være gull verdt.

– Vi er i ferd med å bygge noe godt her, og jeg tror folk vil se en gjeng de kan identifisere seg med. Dersom vi legger ned den jobben som kreves, tror jeg likevel folk vil godta at feil kan skje og at vi ikke får til alt vi prøver på, sier Knappen.

Styrket stallen

Knappen er fornøyd med de nye spillerne som har kommet inn og forsterket laget.

– Vi har spisset stallen vår. Vi har gått ned på antallet, men de spillerne vi har hentet inn, har jeg tro på at kan være enere for oss. Men vi, som de andre topplagene, er avhengig av å ha spillerne friske og raske, sier han.

– Vi har tatt med oss de spillerne vi føler hadde den skikkelige «driven» som vi leter etter, mens de som ikke hadde den, er ikke med oss lenger, forteller Knappen.

bygger på fjoråret

HamKam avsluttet fjoråret med 16 strake seirer, og de fortsetter å bygge videre på avslutningen.

– Vi tar med oss mye fra i fjor, men vi bruker også vinterperioden på å utvikle oss mer. Vi ønsker å ha flere strenger å spille på, for vi ser for oss flere forskjellige kampbilder. Men vi ønsker å føre kampene – det er det ingen tvil om, avslutter han.

Les også
SPORT Se video med Kevin Knappen og Petter Vaagan Moen!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.