Lørdag skrev HA-sporten om John Niclas Hage som var klar på at han ønsket å se laget i hans hjerte rykke opp til 1. divisjon

Og Kevin Knappen legger ikke skjul på at også han forventer at de skal kjempe i det øverste sjiktet denne sesongen.

– Jeg visste at klubben hadde en ambisjon om å rykke opp da jeg kom hit, og det er fortsatt målet. Det gjør meg ikke usikker at det stilles krav til oss, for det motiverer meg. Det er en trigger. Det ligger krav der, og da må vi være skjerpet til fingerspissene – både vi i trenerteamet og spillergruppen. Dette snakker vi mye om når vi er på trening, for vi er her for å vinne. Vi spiller ikke firkant fordi det er morsomt; vi spiller firkanter fordi vi ønsker å vinne, sier Knappen til HA-sporten.

tæl og guts

Selv om HamKam avsluttet høstsesongen sterkt i 2016, slet klubben med å få tilskuere til å komme til Briskeby.

– Jeg tror mye av grunnen til at vi ikke klarte å få flere folk til å komme på kampene, skyldes at Elverum dro av gårde for tidlig. Skal et lag stikke fra på tabellen i år, skal det være oss, sier Knappen, som tror lagets gode moral vil være gull verdt.

– Vi er i ferd med å bygge noe godt her, og jeg tror folk vil se en gjeng de kan identifisere seg med. Dersom vi legger ned den jobben som kreves, tror jeg likevel folk vil godta at feil kan skje og at vi ikke får til alt vi prøver på, sier Knappen.

Styrket stallen

Knappen er fornøyd med de nye spillerne som har kommet inn og forsterket laget.

– Vi har spisset stallen vår. Vi har gått ned på antallet, men de spillerne vi har hentet inn, har jeg tro på at kan være enere for oss. Men vi, som de andre topplagene, er avhengig av å ha spillerne friske og raske, sier han.

– Vi har tatt med oss de spillerne vi føler hadde den skikkelige «driven» som vi leter etter, mens de som ikke hadde den, er ikke med oss lenger, forteller Knappen.

bygger på fjoråret

HamKam avsluttet fjoråret med 16 strake seirer, og de fortsetter å bygge videre på avslutningen.

– Vi tar med oss mye fra i fjor, men vi bruker også vinterperioden på å utvikle oss mer. Vi ønsker å ha flere strenger å spille på, for vi ser for oss flere forskjellige kampbilder. Men vi ønsker å føre kampene – det er det ingen tvil om, avslutter han.

Les også
SPORT Se video med Kevin Knappen og Petter Vaagan Moen!
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00