Tour de Ski starter med skøytesprint i Val Müstair nyttårsaften. Det er den eneste sprinten i touren denne gangen. Alt avsluttes med turen opp monsterbakken i Val di Fiemme 8. januar.

– Konseptet passer meg veldig bra. Mange renn på få dager passer meg ekstra bra. I tillegg er det kun en sprint denne gangen, sier Simen Sveen, og fortsetter:

– Så får vi se hvordan jeg gjør det framover, hvordan andre løpere presterer, og hvordan prioriteringene blir. Det er alltid spennende med uttak. Men jeg skal ærlig innrømme at Tour de Ski er spennende, og jeg tror ikke deltakelse der ødelegger for en eventuell VM-start.

28-åringen kom ned til Davos allerede mandag. Det meldes om fine forhold, men det er kun ei kunstsnøstripe i den idylliske sveitsiske fjellbyen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.