Begge var strålende fornøyd med dagen. Likevel var Oustad bitter for at han ikke klarte å bryte den "magiske" 1.50-grensen på sin 800-meter. Han var nemlig bare tre hundredeler unna!

- Jeg slår ny personlig rekord og er i knallgod form om dagen. Likevel er det litt bittert å ikke komme under 1.50. Det er en slags "magisk" grense for meg, sier Oustad, som satser videre mot NM og håper formen fortsetter å øke.
 
Sindre Løchting løp sin 1500-meter på 1.46 og satt dermed solid personlig rekord. Det var hans første løp på Bislett, og han kommer gjerne tilbake.
- Da jeg entret banen følte jeg bare et sånt kick av adrenalin gjennom kroppen. Fantastisk å løpe her og i tillegg slår jeg ny personlig rekord. Feltet mitt var knallsterkt og jeg fikk godt heng på de beste. det var helt supert, sier Løchting som løper for Orion.
 
Kåshagen-trio
De tre Kåshagen-brødrene Jørgen (18), Maurits (24) og Carl Emil (22) løp også på Bislett i dag.
 
Carl Emil løp 21,70 på sin 200-meter, og var misfornøyd med det.
- Det er et tilbakesteg fra de forrige løpene. Dessuten er det tre tideler bak kravet for å komme med til U23-EM. Jeg skulle gjerne løpt fortere, sier mellombror Carl Emil.
 
Jørgen og Maurits løp i samme heat på 400-meter. Ikke overraskende var storebror Maurits raskest av de to på tidn 48,52 sekunder. Jørgen var over skundet bak.
- Jeg merker god bedring og er greit fornøyd med tiden. Hvis jeg fortsetter å forbedre meg i like mye framover så skal jeg komme meg under 48 sekunder etter hvert utover i sesongen, sier Maurits.
- Dette var  veldig dårlig. Jeg er kjempeskuffa for at jeg ikke klarer å løpe bedre og prestere oppimot mitt beste, selv om jeg nesten ikke har løpt 400-metere den siste tiden, sier Jørgen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00