Skogheim har ikke trent noe lag siden han valgte å trekke seg som HamKam-trener etter en tøff start på 2014-sesongen. 

Dette skriver klubben om ansettelsen:

- Vi er svært fornøyde med å få inn en kapasitet som Vegard. Han har et navn i fotball-Norge, og han kjenner også 1. divisjon svært godt. Vi har hatt en grundig prosess etter at det ble klart at Jonas Olsson reiste hjem til Sverige, og nå er vi strålende fornøyd med å ha fått klar vår nye hovedtrener, sier Cato Strømberg.

Savnet å være på feltet

Skogheim har jobbet som spiller- og trenerutvikler i Indre Østland Fotballkrets siden han forlot Kamma. Nå er han klar for å ta på seg en trenerjobb igjen.

- Jeg savner det å være på treningsfeltet hver dag, men om jeg blir Ull/Kisa-trener ønsker jeg ikke å kommentere. Jeg har en kontrakt med kretsen og forbundet som jeg forholder meg til, sa Skogheim til HA-sporten tidligere i dag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.