Fart hadde ikke regnet med poeng i det hele tatt mot topplaget Grand Bodø. Til det er det for stor kvalitetsforskjell mellom lagene.

Var Frode Bekk irritert etter forrige hjemmekamp, var det en mer rolig mann vi møtte denne gangen. For Fart-jentene la inn et godt stykke arbeid, selv om motstanderen var flere hakk bedre.

Tapte fortjent

– Vi tapte helt fortjent. Grand Bodø er snart klare for eliteserien, vi er bunnen i 1. divisjon. Det skal være forskjell på lagene.Vi var med i 15 minutter. Det som er litt irriterende er at vi allikevel ikke tør når vi kan. Da ser vi etter andre muligheter. Slik kan vi ikke framstå. To ganger var vi på skuddhold, men vi skyter ikke, sier Bekk.

Fart skal allikevel ha ros for innsatsen. Det var både tæl og vilje i laget. Spesielt Camilla Bekkevold. Hun spilte også meget godt i forrige kamp, og det ser ut som om hun bare fortsetter. Nå må det handle om at de andre spillerne gjør det samme.

Ingrid Kvernvolden hadde en svak kamp i forrige kamp mot Fløya. I denne kampen var hun mye bedre. Fortsetter Ingrid framgangen, kan det bli bra for både Ingrid Kvernvolden og Fart.

Drama

Fart kan avgjøre alt selv på de neste kampene. Da møter de Amazon borte, som ligger bak Fart med dårligere målforskjell. Neste hjemmekamp møter Fart lag nummer tre som jobber livet av seg for å unngå nedrykk. Da kommer Fortuna til Øvre Vang. En kamp Fart må vinne over. I siste runde skal Fart spille borte Åsane.

De to andre lagene som sloss om å overleve i divisjonen møtes til dyst i siste kamp.

Fortuna tar imot Amazon. En kamp hvor begge lag kan klare seg med uavgjort.

Det har trener Frode Bekk fått med seg.

– Det er klart et slikt scenario kan skje. Vi får håpe de spiller fotball slik de skal, men jeg er redd slike kamper ender i disfavør for tredjelaget. Slik jeg kjenner deres trenere, tror jeg ikke på det, men en har det alltid i hode. Vi får bare gjøre jobben vår, så får vi håpe det rekker, sier trener Frode Bekk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.