– Det var litt spesielt å spille en kamp som betydde noe igjen. Jeg har vært her på testimonialkamper, men det var litt rart å spille her etter så mange år, sier Patrick Thoresen, som ble kåret til Norges beste spiller.

jubel

Hver gang navnet hans ble lest opp, jublet de snaut 2.300 tilskuere for ham.

– Jeg legger selvfølgelig merke til det, men jeg går ikke og tenker på det under matchen. Det er morsomt at ungene skriker litt ekstra etter kampene, for jeg har jo blitt litt kjent etter å ha vært ute noen år, sier Thoresen, som hadde to målpoeng.

– Det er klart det er gøy å ha pasninger og scoringer, selv om det ikke betyr så mye når man taper. Men det er viktig å få i gang noen poeng og få litt god følelse når det nærmer seg mesterskap, sier Thoresen, som spilte i rekke med Storhamars Alexander Reichenberg og Ken André Olimb.

Dialog med Storhamar

33-åringen har flere ganger snakket med HA-sporten om en mulig hjemkomst til Hamar og Storhamar.

– Det er ståsted hvil fra sist gang vi snakket sammen. Vi har en dialog sammen, men det er ikke noe jeg tenker så mye på akkurat nå, når vi er i en oppkjøring til VM, sier han.

Da Thoresen, som har dominert i de store europeiske ligaene, blir spurt om hva den gode velkomsten fra Hamar-publikumet betyr for ham, svarer han følgende:

– Det er alltid hyggelig. Men Slike kamper har ingen betydning for det valget jeg skal ta. Det er helheten som har betyr noe, for jeg vet hva en fullsatt CC Amfi vil være. Og jeg vet hvordan det er ute, sier han.

– De vil ha meg hjem

Men selv om hovedpersonen er usikker på hva framtiden bringer, er familien klar på hva de ønsker.

– De vil ha meg hjem, men jeg må følge mine drømmer – gjøre det jeg ønsker. Jeg har god støtte fra dem. Men det er klart de vil ha meg hjem, sier Patrick Thoresen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.