Fem dager med tennis for ni håpefulle unger på HILs flotte anlegg. Noen er helt ferske, mens andre har spilt litt fra før.

Vi måtte jo spørre ungene hvorfor det ble tennisskole.

- Det er jo tennis som er morsomt. Her får vi lære mye tennis og så leker vi mye, sier nesten ungene i kor.

De ni er fra seks år til ti år.

Erik Riise er en av flere trenere på skolen.

- Her har vi alt vi trenger. Skulle det bli noe regn, har vi baner inne i Ankerskogen. Her skal ungene få fritt utløp dagen lang, sier Riise.

Det var noen av skolens elever som var med på tennis for aller første gang, mens andre har vært med litt tidligere.

- Det er noen av dem som har vært med på noen tenniskurs som vi har hatt tidligere. I denne aldersgruppa er det fortsatt mye lek. Vi håper vi kan gi ungene noe grunnleggende denne uka. Får de det til, kan det jo hende at dem vil fortsette med tennis. Det er jo det vi håper på, sier Riise.

20-åringen har vært aktiv sjøl, men skolegang har blitt prioritert de senere årene.

Da ungene kom på tirsdagens skoledag, var energien stor.

- Ikke mye å si på innsatsen. Dem er så ivrige så en nesten må dempe dem litt. Det er godt utgangspunkt. Kanskje det er av dem som kan gjøre det veldig bra innen tennissporten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.