I mandagens avis kom HA-sporten ved en feil til å skrive at serieleder Grei vant sin kamp mot Fløya. Det korrekte er at Grei tapte 3-1, noe som betyr at det nå kun er ett poeng som skiller de to topplagene.

Selv om Farts opprykksmuligheter økte betraktelig etter helgens resultater, er hovedtrener Finn Willy Taugbøl klar på at tabellen ikke betyr noe enda.

– Vi registrerer at Grei tapte og at vi nå ikke lenger trenger hjelp av andre. Det er positivt, men vi skal fortsette å ha fokus på oss selv. Jeg vet det er en kjedelig klisjé, men så enkelt er det.

Hovedtreneren gleder seg imidlertid stort over Farts positive formkurve, og understreker at det er jentene fra Øvre Vang som nå er i angrepsposisjon.

– Vi lå langt bak tidligere i sesongen og er nå i ferd med å hente dem. Sånn sett har vi en bedre formutvikling enn det Grei har hatt. Det er likevel mye som kan skje i en serieinnspurt, så nå handler det om å holde beina på jorda og vite at det kun er hard jobbing som gjelder, understreker han.

– Men det er vi som kan jakte bakfra og angripe, og det er bare positivt.

Farts forrige kamp mot Grei endte 0–0. Lagene møtes igjen i nest siste serierunde.

– Det er langt fram dit, men det er klart vi ønsker å bevise at vi kan ta dem, sier Taugbøl.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.