Spesielt Thoresen og hans SKA. St. Petersburg hadde en skuffende kamp. Laget hans fikk et sviende møte med Dinamo Moskva foran over 12.000 frammøtte på egen hjemmeis. Avdelingslederen i vest måtte tåle et 1-4-tap.

Kampen tok fyr i midtperioden. Bortelaget gikk i løpet av et minutt opp i 2-0-ledelse. SKA reduserte etter en halvtime, men gjestene fra Moskva utnyttet kort tid etter fordel av overtallsspill og økte til 3-1.

Vertene jobbet hardt for å komme tilbake, men håpet var definitivt kjørt da SKA slapp inn kveldens fjerde mål i sluttminuttene.

Mer effektiv

SKA klarte bare å score ett mål på 34 skudd i oppgjøret, der Thoresen sto for fem av avslutningene. Dinamo Moskva var langt mer effektive og scoret fire mål på 17 skudd. Thoresen var på isen i totalt 16.27 minutter.

Også Holøs gikk på et tap i bortemøtet med CSKA Moskva onsdag, men hans Lokomotiv Jaroslavl fikk i det minste med seg ett poeng etter å ha snudd 0-2 til 2-2 helt på tampen. Til slutt vant hjemmelaget 3-2 etter straffeslagkonkurranse.

Som vanlig fikk Holøs mest istid av Lokomotivs utespillere. Han spilte totalt 24.27 minutter for gjestene. Han kom til ett skudd på mål i kampen.

Haugen utelatt

Lars Haugen var ikke i kamptroppen og fikk derfor ikke vokte målet for Dinamo Minsk i 1-3-tapet borte mot finske Jokerit.

Etter 27 kamper topper SKA St. Petersburg den vestlige avdelingen. Det skiller tre poeng ned til CSKA. Dinamo Minsk ligger på 6.-plass, mens Lokomotiv Jaroslavl følger på plassen bak. De åtte beste fra hver avdeling etter grunnserien går til sluttspillet. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.