Boysen Hillestad forteller om den sterke runden lørdag, som endte fem under par, med 67 slag.

– Jeg skjønte ikke hva som skjedde. Det gikk så bra, og det var den beste runden jeg har spilt i mitt liv. Så det var utrolig morsomt. Det var ei rett foran meg på runden som satte banerekord først, og så kom jeg litt etter og tangerte den. Men det var veldig morsomt likevel, forteller hun etter endt NM.

Den gode runden førte også til at caddy og mor Lena Boysen Hillestad – som også er Julies trener – måtte hoppe i vannet.

– Vi hadde et veddemål om at hvis jeg spilte over par så måtte jeg spise surstrømning, men hvis jeg spilte fire under par, så skulle de bade, så jeg er veldig glad for at jeg klarte det, sier hun muntert.

Fornøyd med NM

Hillestad endte åtte over par sammenlagt, og kom på en tiendeplass i sitt første senior-NM.

– Det har vært fire stabile runder, og jeg ser jo at de beste spiller litt mer offensivt enn meg. Men jeg er fornøyd med resultatet mitt. Det var veldig mange gode som var med her, og det var utrolig morsomt å teste meg mot dem. Det har vært fin læring. Resultatet er noe av det bedre jeg har gjort i en firerundersturnering, så det er morsomt å se, forteller hun.

– kjempemoro

17-åringen sier det ikke føltes så annerledes å spille senior-NM.

– For å være helt ærlig føltes det ikke så veldig annerledes enn andre mesterskap. Men man ser jo pokalen står der, og da føler jeg jo et lite press, men alt i alt har det bare vært veldig moro å være med.

NM på hjemmebane har gitt mersmak.

– Jeg følte jo et lite press, for det har krydd av Atlungstad-folk som har gått rundt her, og jeg har sett nye folk på hvert hull. Men det har egentlig bare vært kult. I tillegg har været vært med oss, så det har vært kjempegøy og en fin opplevelse. Jeg spilte mitt første junior-NM og mitt første senior-NM her på Atlungstad, så det er her alt begynner for meg, forteller den offensive Hamar-golferen.

Karoline Lund fra Losby Golf vant kvinneklassen med fire under par, mens Mikkel Antonsen fra Drøbak vant herreklassen tolv under par.

Ida Lindberg, Bjørn Gustav Kringsjå og Daniel Rønning fra Atlungstad klarte ikke cutten etter to runder.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.