Ikke alle har muligheten til å investere i spillere midtveis inn i sesongen.

– Vi er i en heldig posisjon som klubb. Vi får god backing og støtte fra investorene våres, sier treneren.

– Finnes det noen unnskyldning for å ikke rykke opp nå?

– Vi har to mål og det har vi alltid sagt. Vi skal være med i toppen og kan utfordre opprykket. Det ville vært dumt å kaste inn årene halvveis, med tanke på at vi har en langtids sjukemelding (Franck Semou), samtidig som skadesituasjonen rundt Ivar Sollie Rønning er litt usikker. Nå har vi gode muligheter siste halvdel av sesongen, sier Knappen.

HamKam har hentet Jacob Egeris og Markus Naglestad på kort tid.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.