Flere hundre møtte opp på Stortorget for å se syklistene sette ut på etappen fra Hamar til Lillehammer. 

Sammenlagtleder Edvald Boasson Hagen ledet an opp Kirkebakken på de første meterne på den tredje etappen i årets utgave av Tour of Norway. 

På podiet før start fortalte torsdagens andremann Kristoffer Halvorsen at han hadde fått lagt litt av skuffelsen etter spurten i Brumunddal bak seg. 

Etter målgang i Brumunddal slo han i styret på sykkelen i rent sinne etter et knepent tap for Dylan Groenewegen. 

- Det er fortsatt noe igjen av sykkelen, sa han med et smil til publikum i Hamar. 

Fredagens etappe er på 192 kilometer og er den tøffeste i årets ritt. Syklistene skal forbi Brumunddal og Moelv før de sykler over Brøttum og til Lillehammer. Der skal det sykles tre runder på over to mil, med blant annet en førstekategoristigning.

Les også
SPORT HATV: Se video her!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.