Veldre-gutten Gudmund Storlien fikk føling av en forkjølelse allerede fredag, men prøvde seg likevel i hoppbakken under verdenscuprennet i Obersdorf søndag.
Der klaffet det ikke helt, og Storlien var nummer 21 etter hopprennet.
- Jeg hoppet litt under pari, og ville vært om lag 30 sekunder bak teten ut fra start. Det var litt derfor jeg bestemte meg for å stå over langrennet. Jeg måtte ha hatt dagen for å kunne henge med, og kjente fortsatt at jeg var litt forkjølet, sier Storlien til HA-sporten.
Veldre-gutten kjenner at forkjølelsen er på vei til å slippe nå, og ser nå fram mot verdenscupen i Chaux-Neuve neste helg igjen.
- Det er tre verdenscuprenn neste helg. Da er det greit å være frisk. Jeg er optimistisk med tanke på neste helg, forsikrer Storlien.
Storlien vant forøvrig HA og HOAs idrettspris under lørdagens idrettsgalla i OL-Amfien.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.