Der tapte Norge 23-31, og Neagu herjet med elleve mål og utallige assister.

Aldri har Svele sett et norsk landslag blitt så utspilt.

– Vi burde kanskje ha tatt bort Neagu (med frimerke). Når det butter så bakover, må man prøve noe. Det kunne jo ikke gå verre enn det gjorde. Norge ble spilt helt ut av hallen av et meget godt lag med en meget god trener (spanjolen Ambros Martín), sier Svele til NTB.

Han mener kampoppsettet i hovedrunden gir et lite norsk håp om semifinale.

– Romania må sannsynligvis slå Nederland (søndag) for at Norge skal kunne komme med i kampen om semifinale. Derfor er det en stor fordel for Norge at den kampen spilles tidlig i hovedrunden. Hadde Nederland og Romania møttes til slutt, kunne de styrt litt selv. Jeg tror ingen av de to lagene vil ha med Norge inn i en semifinale.

Falsk trygghet

– Generalmissen mot Tyskland trodde vi var en engangsforeteelse. Så synes alle at vi var bedre mot Tsjekkia der vi brukte beina mer og sto bedre mot.

– Det kan være det ga en falsk trygghet om at Norge var tilbake med den defensiven laget ville ha, fortsetter Svele.

Svele peker også på at Norge mangler tre venstrehendte spillere som hadde vært med om de kunne. Norges beste Nora Mørk, Amanda Kurtovic og Stine Skogrand. De to førstnevnte er skadd mens Skogrand venter barn.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.