Kirkebakken Grand Prix har fått bra status som rulleskirenn, og nå er det meste av stjernelista klar. Martin Johnsrud Sundby og Finn Hågen Krogh hadde en skikkelig fight i Holmenkollen Skishow i helga. Da vant Krogh foran Johnsrud Sundby. 9. august får Røa-løper Sundby mulighet til revansje.

Hele gullaget fra stafetten i VM i Lahti kommer til Hamar. Didrik Tønseth og Niklas Dyrhaug har helt sikkert lyst på seieren de også.

I tillegg kommer blant andre Ola Vigen Hattestad og Øystein «Pølsa» Pettersen. Begge har flere starter i Kirkebakken Grand Prix. Dermed blir det seks herreløpere med gull fra internasjonale mesterskap på start.

Dameklassen blir også sterk. På startlista finner vi Maiken Caspersen Falla, Ingvild Flugstad Østberg og Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Det jobbes med å få inn flere dameløpere.

Petter Northug kommer ikke denne gangen. Han har hele 12 starter i Kirkebakken Grand Prix. I fjor måtte han melde forfall på grunn av sjukdom. Marit Bjørgen kommer heller ikke. Hun er opptatt med barnehagestart for sønnen Marius. Siden 2002 har hele 40 verdensmestere/olympiske mestere vært på start i Kirkebakken Grand Prix.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.