Ei gruppe på 29 ryttere startet i Trondheim tidlig lørdag morgen. 17.23,05 timer senere var nesten alle i mål i Oslo. Mange var debutanter og alle imponerte.

Fornøyd kaptein

Bjørn Ruud hadde full kontroll på alt og alle. Målet var 17,40 timer. Ottestad syklet 17 minutter raskere.

– Det var en herlig tur, sjøl om noen fikk trøbbel. Med flere som syklet for aller første gang, er dette sterke saker fra Ottestad-familien. Litt ekstra skryt til Siv Sletli.:

- Hun vant sin klasse og ble totalt nummer åtte. Det sier det aller meste om den dama, sier kaptein Bjørn Ruud.

HER kan du lese intervjuet HA hadde med Siv Sletli før rittet.

Nå er det ikke bare folkene på sykkelsetet som er viktige for klubben. Logistikken i matbilen er utrolig viktig.

– Det hadde ikke fungert om de ikke hadde gjort jobben sin. Vi er utrolig heldige som har slike i klubben vår, fortsetter kapteinen.

Imponerte stort

Siv Sletli (51) syklet Styrkeprøven for aller første gang og imponerte stort.

– Jeg er veldig fornøyd med alt og alle. En ledertype som Bjørn Ruud i laget, gjør at vi andre kan konsentrere oss om syklingen. For en mann! Også de som kjørte matbilen må få ros. Uten dem, hadde vi vært sjanseløse, sier Siv Sletli.

Det var ikke lett å få ut så mange flere ord av Siv. Hun liker ikke å ble framsnakka i forhold til de andre i laget.

Det må hun bare bli vant med, for den dama har tenkt å være med de kommende årene også.

Flere gode

Det var også mange fra Ottestad som syklet Lillehammer - Oslo. Ottestad hadde ei gruppe som kalte seg for Black Edition.

Kapteinene Jens Wolsgaard og Stig Heyerdahl har jobbet hardt for å få tilbake laget. Nå imponerte gjengen med sterke 4.40,33 timer, noe som gir ett snitt på utrolige 40,6 kilometer i timen.

Tommy Finstad (28) sa det slik etter rittet.

– Vi fikk ingen plassering som lag. Vi var 25 ryttere (maks 15 ryttere). Nå er det ikke plasseringen som er viktig for oss, men tiden. Jeg er veldig fornøyd med at Wolsgaard og Heyerdahl har jobbet hardt for å få Black Edition på beina igjen, sier Tommy Finstad.

En fra Ottestad veltet stygt og måtte fraktes til sykehus. Heldigvis ble det bare store skrubbsår og en forslått kropp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.