- Jeg er ikke helt 100 prosent ennå, så jeg må snakke med Thorir Hergeirsson før jeg tar den endelig avgjørelsen om jeg skal være med på samlingen, sier Storhamar-spilleren, som innrømmer at hun ble litt overrasket over uttaket. I hvert fall at det kom så tidlig.

Hergeirsson har tatt ut en tropp på 27 A- og rekruttspillere til samling i Oslo fra 14.- til 17. april, og fra Storhamar er også Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen inne i troppen.

I dag skal Kamilla Sundmoen prøve å trene håndball igjen etter et lengre skadefravær. Da vet hun også mer om sin egen situasjon,

- Prio 1 er å bli frisk

Sundmoen har naturligvis lyst til å delta på samlingen, men hun er veldig klar på at det viktigst er å bli helt bra i hånden etter bruddet.

- Jeg har også veldig lyst til å bli spilleklar til den siste kvartfinalekampen mot Stabæk 23. april, men det kan hende det er lurest å vente. Vi får se, sier Sundmoen, som er imponert over hvordan Martine Hovden har spilt i hennes fravær.

- Martine har tatt mye ansvar, og har mye å bidra med. Hun lager også konkurranse for Betina (Riegelhuth) og meg, og det er veldig positivt, sier Kamilla, som gleder seg til å gå på nye sesonger med Storhamar.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00