HAMAR: Det gikk dessverre ikke Storhamars veg i helgens kvalifisering til Sparserien. Tap 17-18 mot Bekkelaget, og 27-28 mot Halsen, gjorde at seieren mot Sverresborg, var til ingen nytte.
Satser i 2. divisjon
Da det ikke blir SPAR-serie for jentene, blir de satset på i 2. divisjon. Trener Reidar Møistad var en skuffet mann etter de to tapene.

- Dette er helt klart en stor nedtur for jentene. De ville så gjerne, men var litt uheldig i kampen mot Bekkelaget. I den kampen var vi best, og burde ha vunnet. Mot Halsen spilte vi rett og slett for dårlig til at vi fortjente seieren, Møistad.
Disse talentene blir nå satset på i 2. divisjon.
- De fleste av jentene her spiller nok i 2. divisjon til vinteren. Det er et godt tilbud til disse talentene. Selv om det ble en nedtur i helgen, skal vi nok kommet over denne kneika også, sa en skuffet Møistad.

Satset på de yngste
I søndagens kamp valgte trener Møistad å la de yngste spillerne starte kampen. De som har spilt mest, ble plassert på benken. Og det er ingen tvil om at det gror godt i Storhamar. De spilte ikke noe dårligere enn sine eldre medspillere.

Etter første omgang lå Storhamar under med et mål, men spilte forrykende i andre omgang. I tillegg stengte keeper Sara Haugli målet. Hun hadde den ene praktredningen etter den andre, og var veldig delaktig at Storhamar kunne gå av banen med seksmålseier.
Med to tap og en seier ble det tredjeplass på jentene. To lag som gikk videre til Sparserien.

håndballfaktaStorhamar - Halsen 27-28 (15-16)
Prestrudhallen: 1. kamp i kvalifisering til Sparserien, lørdag.
STORHAMARs LAG: Sara Haugli, Marlene Andersen (målvakter), Julianne Skansen 6 (4), Christina Gulliksen 4, Ane Emilie Søbstad 3, Trude Jordkjend Johnsen, Tøri Gjendal, Sunniva Viken 6, Ida Dybendahl, Kristine Johansen 3, Emilie Møistad 2, Nora Sofie Os 3, Thea Blakseth Huse.
Flest mål for Halsen Cecilie Rosenlund 7.
Utvisninger: Storhamar ingen, Halsen 4 x 2 min.
Dommere: Morten Aarhus og Hans Martin Hanssen.

Storhamar - Bekkelaget 17-18 (8-10)
Prestrudhallen: 2. kamp i kvalifisering til Sparserien, lørdag.
STORHAMARs LAG: Sara Haugli, Marlene Andersen (målvakter), Christina Gulliksen 2, Ane Emilie Søbstad 6 (1), Trude Jordkjend Johnsen, Tøri Gjendal, Julianne Skansen 4, Sinniva Viken, Ida Dybendal, Kristine Johansen 2, Nora Sofie Os, Emilie Møistad 3, Thea Blakseth Huse.
Flest mål for Bekkelaget: Anette Olsen 7.
Utvisninger: Storhamar 2 x 2 min. Bekkelaget 1 x 2 min.
Dommere: Magnus Muri Nygren og Vegard Kalløkkebakken.

Storhamar - Sverresborg 26-20 (10-11)
Prestrudhallen: 3. kamp i Marlene kvalifisering til Sparserien, søndag.
STORHAMARs LAG: Marlene Andersen, Sara Haugli (målvakter), Sunniva Viken 3, Kristine Johansen 2, Ida Dybendal 2, Tøri Gjendal, Ane Emilie Søbstad 3, Trude Jordkjend Johnsen 5, Nora Sofie Os 5 (2), Juliane Skansen 3 (1), Christina Gulliksen 2, Thea Blakseth Huse 1.
Flest mål for Sverresborg: Anne Line Brå 7.
Utvisninger: Storhamar ingen. Sverresborg 1 x 2 min.
Dommere: Ørjan Gangnes og Jan-Robin Antonsen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.