(Storhamar - Fredrikstad 37-25)

Storhamar kjørte over laget fra Plankebyen fra start til slutt.

Maja Jakobsen ble dagens toppscorer med 9 mål. Den målfarlige høyrebacken var ikke særlig imponert over hva Fredrikstad hadde å stille opp med i forsvar.

- Med all respekt for Fredrikstad. Jeg må si at det var veldig enkelt å komme gjennom forsvaret. I første omgang var det bare å se den ene veien og løpe den andre, så var vi igjennom, sier Jakobsen.

I andre omgang ble Jakobsen hvilt i store deler. 

- Jeg vil helst spille hele tiden, men jeg har forståelse for at vi rullerer på laget, sånn at alle får spille, avslutter Jakobsen.

8-0 på ti minutter

Storhamar tok tidlig føringen i kampen. Det tok bare tjue sekunder før den første scoringen lå i nettet, og 20 sekunder senere var ledelsen doblet.

Lagene fulgte hverandre opp til 5-4, men så sa Storhamar takk for seg. 

Hjemmelaget vant de neste ti minuttene hele 8-0. Maja Jakobsen, Linn-Marie Birkeland og Lise Binger banket inn den ene scoringen etter den andre, og Fredrikstad klarte verken å stoppe Storhamars offensiv, eller å sette Stine Lidèn på de helt store prøvene. 

På slutten av omgangen, klarte Fredrikstad å stoppe Storhamar i større grad, og vi kunne ta pause på stillingen 19-8.

Stjernene ble hvilt

Den andre omgangen ble en transportetappe mot to poeng. Alfred Örn Finnsson satte av sine beste spillere og lot reservene få spilletid.

Fredrikstad reduserte ned til syv mål, men nærmere enn det kom aldri Østfold-laget. 

Målscorere for Storhamar: Maja Jakobsen(9), Linn-Marie Birkeland(6),Tonje Enkerud(6), Lise Binger(5), Malene Aambakk(3), Ellen Marie Folkvord(3), Betina Riegelhuth(3), Monica Habbestad Ingri(1), Karoline Fredriksen(1).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.