HAMAR: - Kampen bar preg av at vi ikke hadde spilt kamper mot lag med tempo og trøkk. Tertnes dro fra til å begynne med, men da vi selv tok tak i andreomgangen, gikk det bedre. Den omgangen var helt greit gjennomført for vår del, sier Storhamar-trener Arne Senstad, noe skuffet for at Storhamar ikke utfordret bergenserne med en gang.
- Det er bare å håpe at vi skjønte tegningen etter denne leksjonen, sier Senstad som også registrerte at lagets hans tok seg greit gjennom de innledende kampene med tre serier av tre mulige.
- Vi spilte bra innledningsvis og jeg valgte å rullere mye på laget for at spillerne skulle få kjenne på kampsituasjonen igjen. Slik fikk mange spillere mye spilletid. Vi har en del ungt i stallen vår nå, noe av dem innfridde de forventningene jeg har til dem, mens andre avslørte at de har et lite stykke igjen.
Senstad regner med at det er et tent Storhamar-lag som møter Gjøvik/Vardal i Gjøvik Fjellhall til helga.
Slik endte kampene for Storhamar i Vestfjorden cup:
Innledende kamper:
Storhamar-Nordstrand 32-22, Njård-Storhamar 20-24, Skrim-Storhamar 19-26 og:
Finale:
Tertnes-Storhamar 24-22
Scoringer for Storhamar: Kamilla Sundmoen 9, Maja Jacobsen 4, Lise Løke 3, Gina Lorentsen 2, Anja Edin 2, Karoline Fredriksen 1, Betina Riegelhuth 1.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.