HAMAR: Norges Håndballforbund har vedtatt at eliteserierunde ni spilles onsdag 25. november likevel.

Det betyr at klubbenes protester er blitt hørt.
For Storhamars vedkommende betyr det at hjemmekampen mot Gjerpen går som tidligere oppsatt, uansett om Anja Edin blir uttatt i VM-troppen eller ei.
De lagene som får landslagspillere i VM troppen ved uttaket 3. november eller senere, må spille sin eliteserierunde nummer 10 på tidligere angitt reservedato.
Inntil VM-troppen er tatt ut, må i prinsippet alle klubbene være innstilt på å spille sine oppsatte kamper i ligarunde 9 og 10. Arbeidsutvalget i Norges Håndballforbund ser at det i forhold til planleggingsperspektivet for å arrangere ligakamper, er en utfordring med en varselperiode på kun cirka tre uker.
Storhamar hadde opprinnelig planlagt et arrangement i Håkons Hall sammen med Elverum når de selv skulle møte Vipers 29. november. Den kampen blir sannsynligvis flyttet til nyåret - hvis Edin er med i VM-troppen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.