HA: Vipers Kristiansand har vært en av Storhamars verste bortemotstandere de siste årene, men det kan se ut som laget fra Hamar Vest har lagt igjen frykten i den gamle Karusshallen. Nå spiller Vipers i nye Aquarama, og der har Storhamar et helt annet tak på hjemmelaget.

Fra start søndag gikk Storhamar rett opp i en 5-0-ledelse og økte til 10-3 etter om lag 20 minutter. Siden så de seg aldri tilbake. Grunnlaget for seieren ble lagt med godt forsvarsarbeid de første 20 minuttene.

Etter 12-7-ledelse ved pause ble seieren til slutt på komfortable ti mål, 26-16, etter at Marlene Aambakk fikk æren av å sette inn det siste målet.

Maja Jakobsen og Kamilla Sundmoen var toneangivende offensivt før pause, mens Betina Riegelhuth viste at hun var tilbake etter nesebrudd, og scoret sju av Storhamars 14 mål etter sidebyttet, fem spillemål og to straffekast.

Annette Jensen ble toppscorer for hjemmelaget med seks nettkjenninger.

Storhamar er ett av fire ubeseirede lag etter tre seriekamper, og topper tabellen sammen med Larvik, Byåsen og Tertnes. Onsdag kommer sistnevnte til en skikkelig toppkamp i Prestrudhallen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.