- Jeg var forbannet til pause, men etter pause er vi ganske gode, sier trener Arne Senstad til HA-sporten etter kampen.

De siste 30 minuttene vant Storhamar 28-7!

- Vi fikk beskjed om å skjerpe oss kraftig i pausa, og heldigvis klarte vi det, smiler Tina Engan.

Trønderen scoret ni mål og presenterte seg for alvor for hjemmefansen.

- Jeg har ikke vært skikkelig god i noen av kampene til nå, men i dag stemte det langt bedre, sier Engan.

Løke herjet - Sundmoen hvilte

Selv om kvaliteten i kampen varierte kraftig i løpet av 2x30 minutter, var det ei jente som var på hugget hele kampen; Lise Løke.

Strekspilleren slet og rykket seg fri på linja før pause, før hun løp gjestene i senk etter pause. 11 mål stoppet veteranen på og ble Storhamars toppscorer.

- Vi bestemte oss for å hvile Kamilla Sundmoen i denne kampen, og det er bra for både Sundmoen og laget at det er halvannen uke til neste kamp (borte mot Viking), mener Senstad.

Til det oppgjøret håper han også Lise Binger er frisk nok til å spille.

Storhamar - Grane Arendal 43-18 (15-11)

Storhamars lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Gabriella Juhasz 2 (2), Mari Finstad Bergum 7 (1), Elise Skinnehaugen, Tonje Enkerud 6, Linn-Marie Birkeland 2, Tina Engan 9, Kristin Høybakken 2, Emma Skinnehaugen 4, Lise Løke 11.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.