– Vi ble tatt veldig godt imot. I starten var det nok litt rart, både for dem og oss. Vi måtte føle oss litt fram. Hvor tett kunne vi gå før det ble for tett? Etter hvert ble det nesten normalt at vi var der, sier Marthe Stenberg.

Hun forteller at de satt med over 50 timer med film.

– Det skulle ned til fem ganger maks sju minutter. Det var mye jobb med redigering, sier Stenberg, og fortsetter:

– Jentene og trenerteamet var seg sjøl hele vegen, og det er moro å høre at folk liker sluttresultatet. Nå slippes den første episoden, og enda flere får muligheten til å se dokumentaren, sier Marthe Stenberg.

I dag slippes den første episoden på HATV. Deretter blir det sluppet to episoder hver uke (mandag og torsdag).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.