KUNGSBACKA: - Jeg kan bekrefte at jeg sitter på nåler, ler Senstad som var klar til å reise inn til Gardermoen og hente keeperkandidaten på kortest mulig varsel, dersom bekreftelsen fra henne kom.
Hvem det er snakk om, ville ikke Senstad røpe med en eneste stavelse.

- Det er mange klubber som er ute i samme ærend som oss. Hvis kandidaten jeg har på blokka er en spiller vi vil gå for, vil jeg ikke ha konkurranse fra flere enn høyst nødvendig, humrer han og understreker samtidig at Storhamar har flere kandidater i bakhånd. Men siden tiden begynner å bli knapp, ser Senstad helst at en keeper er på plass i løpet av helga eller i begynnelsen av neste uke.

- Vi slår til på den første som sier ja og samtidig er god nok. Det siste er en forutsetning. Derfor ser jeg det som en fordel å få prøvd vedkommende i kamp. Først da får vi et riktig bilde av hva vedkommende står for.
I kveld møter Storhamar Tertnes, et lag som Storhamar, fire minuspoeng til tross, må ha bak seg på tabellen om klubben skal lykkes i å ta seriemedalje igjen.

- Tertnes vil gi oss en god pekepinn på om det vi har på gang, er godt nok. Og det er viktig å være gode nok allerede nå. I Vestfjorden cup møter vi flere de lagene som vi skal slåss med utover vinteren med unntak av Larvik og Byåsen. Da må vi vise at vi er klare, sier Arne Senstad.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00