Senstad mener målsettingen er realistisk.

– Med færre skader mener jeg vi kunne kjempet på øvre halvdel med årets lag også, sier Storhamar-treneren.

Han mener de står sterkt rustet fysisk.

– Vi har trent veldig bra, og det er mye med tanke på framtida, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Utfordret jentene

Storhamar-treneren har utfordret jentene gjennom hele sesongen med tanke på det som kommer.

– Det er ikke sikkert alle er med neste sesong. Gjennom sesongen har de fått sjansen til å vise at de er gode nok. Jeg har utfordret dem skikkelig. Jeg har sagt at jeg vil se at de er villige til å legge ned den jobben som trengs, og denne sesongen har mange fått sjansen, sier treneren og legger til:

– Grunnlaget er bra med organisasjon og økonomi, i tillegg til at vi har fått en ny arena. Det er veldig viktig, sier Storhamar-trener Arne Senstad.   

Fem kamper igjen

Storhamar ble altså klare for opprykk søndag kveld. De leder 1. divisjon med sine 33 poeng. Stabæk på andreplass har 28 poeng. Det er elleve poeng fra Storhamar og ned til Flint Tønsberg, som ligger på tredjeplass.

Det er fem kamper igjen av årets 1. divisjon for damer. Storhamar møter Stabæk hjemme 17. februar. Så venter Gjerpen borte (24. februar), Fana hjemme (9. mars), Fredrikstad hjemme (3. april og Fjellhammer borte (10. april).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.