LARVIK: - Nå er jeg fryktelig sliten, sier Anja og står med bøyd rygg og holder seg på knærne.

- Akkurat nå har jeg ikke feber, men feberen har gått opp og ned, og jeg har hatt mye hodepine etter at jeg kom hjem fra Kina. Har heller ikke fått trent så mye som jeg hadde håpet. Jeg må komme meg til legen og få tatt noen prøver, sier publikumsmagneten.
Anja sto igjen og skrev autografer lenge etter at kampen var over. Hun ble fotografert sammen med den ene og den andre og var velvilligheten selv.

To mål på 16 minutter
Det var også Anja som fikk dratt i gang Storhamar en smule i går kveld.

Arne Senstad valgte å starte med landslagsspilleren på innbytterbenken rett og slett fordi hun ikke har vært i form den siste tiden. Men da hun kom innpå var hun sjukt god - for å si det slik.
Storhamar var totalt sjanseløse da Larvik stilte opp med sine beste kvinner fra start, og denne gangen var det Nora Mørk som sto for målshowet. Hun scoret Larviks tre første, og det ble i alt 11 fulltreffere før det var slutt.

Gikk for sakte
Storhamar hadde store problemer. Jentene fikk ikke fart på beina verken i angrep eller i forsvar, og de møtte en mur av et Larvik-forsvar. Kamilla Sundmoen scoret Storhamars første da hun reduserte til 3-1, men det andre kom først på stillingen 9-2. Da var Anja blitt varm, men det hadde gått hele 16 minutter av 1. omgang før mål nummer to var et faktum.

Edin stanset til slutt på ni spillemål, og hun var sitt lags beste spiller.
- Det er jo moro å få det til mot Larvik, men så får jeg mange gode oppspill også, sier Anja Edin.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.