Den tidligere Storhamar-spilleren har en klausul i sin kontrakt med den danske klubben Team Esbjerg, som sier at hun kan bryte kontrakten etter denne sesongen. Overfor HA-sporten innrømmer Riegelhuth at hun holder alle muligheter åpne for neste sesong.

– Jeg har snakket med Storhamar, men har også fått tilbud fra flere steder. Jeg har fram til mai på å bestemme meg. Nå er jeg åpen, og bestemmer meg når jeg føler meg trygg på valget mitt, forteller Riegelhuth.

Har fulgt med

Bakspilleren har permisjon fra sin jobb i politiet på Hamar. Skal hun tilbake til den jobben må hun hjem igjen etter denne sesongen.

– Er Storhamar det mest aktuelle for deg i Norge?

– Det med jobben er en del av vurderingen jeg må ta. Jeg har spilt i Storhamar i sju år, så det er klart at jeg har en annen tilknytning til denne klubben, men jeg vil holde alle muligheter åpne nå, forteller Riegelhuth etter å ha sett sine tidligere lagkamerater ta seriegull i 1. divisjon.

– Jeg hadde en frihelg, så jeg syns det var hyggelig å komme hjem hit en tur. Jeg har fulgt med Storhamar denne sesongen, og har holdt kontakten med flere, sier 28-åringen som nå forbereder seg til det danske sluttspillet.

– hun er høyt på lista

Storhamar-trener Arne Senstad legger heller ikke skjul på at de prøver å få Riegelhuth tilbake til Storhamar.

– Vi er i kontakt med både Betina og flere. Vi er på utkikk etter skyttere. Det er ikke noe tvil om at Betina er høyt på den lista, både i forhold til skudd og samspill med linje. Hun har de kvalitetene jeg er ute etter, og er av dem vi jager. Så får vi se hvordan vi lander, sier Senstad.

Før gårsdagens kamp mot Fredrikstad håpet treneren laget kunne avslutte sesongen med stil på hjemmebane. Etter en solid andre omgang, sikret jentene gullet foran 902 tilskuere.

– Det er fantastisk for jentene å se den oppbackingen som er her. Det håper jeg gir jentene lyst til å gå på igjen, og kunne oppleve det samme når de gode lagene kommer neste sesong. Det er ikke mange andre steder i Norge, bortsett fra når Larvik spiller Champions League, det er sånne rammer på damesiden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.