Hamar
- Det går helt greit for meg med mye spillertid nå, det er bare positivt egentlig.
Men jeg begynner å bli veldig sliten, vi har trent mye i det siste, så det skal bli godt med en liten juleferie nå snart, forklarer Aambakk til HA-sporten.

Fem kamper på en helg

Storhamar-jentene tok fredag turen til Røros for å delta på Topphåndballhelga, der de møtte Byåsen og Levanger i tillegg til å delta som instruktører på håndballskole for unge talenter.
De gule og blå leverte gode resultater etter først å ha slått Levanger 18-13 og Byåsen 17-16 lørdag der kampene varte i 35 minutter.
Søndag slo de til med en 33-24 seier over Levanger, men gikk på helgas første og eneste tap mot Byåsen senere på dagen.
Deretter var det om å gjøre å komme seg så fort som mulig til Hamar for å rekke 2. divisjonskampen til andrelaget senere på ettermiddagen.
Men god tid ble det ikke på Aambakk som fikk det travelt fra togstasjonen for å bli klar på parketten i Prestrudhallen før dommeren blåste i gang mot Vestli.
- Jeg tror jeg bare fikk fem minutter på å varme opp, så det ble relativt hektisk, men det gikk jo bra, sier hun.

Offensiv bakspiller

Til tross for å ha fire kamper i kroppen la ikke Storhamar-spilleren seg på hælen av den grunn.
Det var en offensiv og motivert bakspiller som kjempet hardt mot Vestlis forsvar og satte inn fire av Storhamars hele 37 mål.
Det er tydelig at det hjelper på motivasjonen å møte andre lag for Aambakk og de andre A-lagsspillerne i VM-pausen.
- Det er positivt med matching i motsetning til å bruke alle treningene på å løpe, sier Aambakks lagvenninne Maja Jacobsen.

Storhamar 2 - Vestli 37-23

Storhamars lag: Eva Ilseng, Astrid Kvil Bergseng - Malin Desiree Fredriksen 1, Malene Aambakk 4, Linda Jeanette Fredriksen 2, Karoline Lillejordet 3, Pia Westvold, Elise Skinnehaugen 6, Christine Bergebakken 1, Kristin Høybakken 7, Emma Skinnehaugen 6 (1 på straffe), Cecilie Edvardsen 7.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.