Det er lett å være god i medgang. Det er nå vi virkelig skal vise hva som bor i oss. Tapet mot Njård var tungt å fordøye, og det føltes litt som om vi var inne i den berømte gangen mange prater om. Bedre kjent som motgangen.

Dette er jo en gang det er utrolig kjipt å komme inn i. Likevel har vi et valg. Vi kan bli værende. Eller vi kan reise oss å gå videre. Mulig vi snubler igjen på veien. Men dette er det flotte med lagidrett. Snubler du, vil det alltid stå 20 mennesker rundt deg parat til å løfte deg opp igjen. Vi har lagvenninner, trenere og støtteapparat som hele tiden gir oss muligheten til å vinne over oss selv.

Kamp mot seg sjøl
Det mener jeg er den beste seieren vi mennesker kan ta. Følelsen av å vinne over egne redsler. For oss Storhamar-jenter er det nå litt på den måten. Vi kan velge å stå på utsiden og bruke alle mulige unnskyldninger for hvorfor ting ikke helt fungerer. Eller vi kan velge å gjøre noe med det. Men da må vi gå den tunge veien, inn i oss selv, og kjempe oss ut av motgangen. Det er lett å lete etter syndebukker i en sånn situasjon, men det er for feiginger.
Sammen om alt
Alle prestasjoner levert av Storhamar Håndball har vi levert sammen. Enten resultatet er blitt tabber eller suksess. Vi vet at uansett hva som har skjedd underveis i kampen, så står vi samlet om sluttresultatet. Det er ikke èn helt, eller èn syndebukk. Vi er en samla gjeng uansett om vi står i medgangen eller motgangen.

Vi lærer mye om oss selv både som gruppe og som mennesker av å være i disse gangene. Og uansett hvilken gang vi står i, skal vi alltid søke fremgangen. Dette er den viktigste gangen av dem alle!

Forbli positive
Nå er det gått noen dager og Njård-kampen er for lengst ute av kroppen. Vårt fokus ligger nå rundt Gjerpen-kampen i kveld. I og med at dette er et veldig kjent lag for mange, er det duket for en kamp spekkfull av prestisje, personlige dueller og følelser. Møt opp og støtt oss.

En av elevene mine fortalte meg følgende forrige uke da hun hadde registrert at jeg bor i Stange:
- Anja, du er heldig, for Stange egentlig en helt lik by som Paris. Paris skryter jo av at de kan se Eiffeltårnet uansett hvor i byen du er…
Og i Stange, der kan vi se Felleskjøpet uansett hvor vi er…
Jeg kan ikke annet enn å beundre Hedmarkingers positivitet og entusiasme. Ta med dette i hallen i kveld klokka 18.30.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00