JESSHEIM: Gina var lei av å være cover for Camilla Herrem i Byåsen, og kom til Storhamar for å utvikle seg som håndballspiller.
- Jeg kom for å blomstre, sier hun med et stort smil.
Og det har hun allerede begynt å gjøre, og HA-sporten ser ikke bort fra at Storhamars nye venstrekant kan bli en skikkelig publikumsspiller med sine herlige avslutninger fra kanten.

Veldig treffsikker
I går scoret hun åtte mål på ti forsøk. På den niende fikk hun straffekast, og på den tiende skulle hun hatt frikast.
- Hun er virkelig en forsterkning, mener Anja Edin.
Hun er kjempegøy å leke med, og jeg tror det kan bli mye show på kampene våre, sier hun.

- Trives veldig godt
Gina gir klart uttrykk for at hun trives veldig godt i Storhamar allerede. Med lagvenninnene og med to gode trenere i Arne Senstad og Bent Svele.
Hun legger ikke skjul på at målet hennes er å spille seg inn på landslaget.
- Men jeg trengte mer spilletid enn jeg fikk i Byåsen, og jeg begynte å bli for gammel til å sitte å se på kampene, sier 22-åringen, som stortrives når trickskuddene sitter.
Og det gjør de rett som det er ...

Norsk mester
I løpet av sine karriere i Byåsen har Gina vært i NM-finaler fire ganger, og i 2007 ble hun både junior- og seniormester.
Nå vil hun til Spektrum igjen, men ser klart for seg at Storhamar må opp på et høyere nivå enn i går.
- Vi må jobbe med oss selv og komme opp noen hakk, sier trønderjenta, som også har spilt for Sverresborg og Orkanger.

Med blanke ark
Storhamar starter med minus fire poeng i seriespillet, men i cupen stiller de med blanke ark. Trener Arne Senstad og jentene er blitt enige i at de skal ha Spektrum som mål i cupen, men Senstad understreker at den målsettingen er tatt med tanke på at han sikrer seg både Nina Arnfinnsdottir og en ny målvakt.
Og så gjelder å unngå Larvik før Spektrum.
At det ikke stemte defensivt i 1. omgang i går kveld, er det ingen som helst tvil om. Da spilte jentene utrolig dårlig, og det var ikke lett å se at kampen var et oppgjør mellom et lag fra eliteserien og et fra 3. divisjon.

Passive i forsvar
Det var kollektivt sløvt i både forsvar og angrep, men verst var det i forsvar der sideforflytningen var veldig dårlig. Ull./Kisa fra 3. divisjon skal ikke få lov til å score 13 mål på en omgang, men det meste gikk inn.
Etter pause ble det en helt annen sprut over laget. 6-0-forsvaret satt langt bedre enn det offensive 3-2-1 før pause. Jentene begynte å jobbe sidelengs, og da keeper Linn Westby Pedersen fikk bedre arbeidsforhold, gikk også hennes redningsprosent kraftig opp.

Keepersituasjonen
I går hadde Storhamar bare en keeper til disposisjon. Stine Lidén er fortsatt ute med strekkskaden, og Sara Haugli har fått spilleforbud etter å ha pådratt seg betennelse i skuldra.
I går formiddag fikk Storhamar også nei fra målvakten som Arne Senstad hadde håpet å signere.
- Men vi har fortsatt noen alternativer som vi jobber videre med, sier Storhamar-treneren.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.