OSLO: Kamilla Sundmoen tilbakeviser alle spørsmål om Storhamar har trent for hardt før sesongen.

- Alt sitter i hodet. Det at vi ikke klarer å prestere handler om mentale forberedelser. Når vi trener så mye som vi gjør, blir vi frustrerte av ikke å prestere bedre, innrømmer Hamar-jenta.
- Tirsdag var forsvaret veldig bra på trening, i dag var det daft, vi må finne ut av hvorfor.
Storhamar hadde nærmere 50 angrep i kampen, men scoret bare 22 mål. Med normal uttelling hadde kampen vært vunnet.
Storskytter Izabela Duda scoret for eksempel bare ett spillemål.
- Vi finner ikke rytmen i angrepet, og det handler litt om at det er mange nye, men jeg kjenner jo spillesystemet, og kjenner sjøl at heller ikke jeg får det til i starten. Motstanderne kjenner Izabela nå, og det betyr at vi må være enda flinkere til å sette henne opp i gode sjanser, men det klarer vi ikke, sier Sundmoen.
I da skal spillerne trolig se på en video fra gårsdagens kamp. Trolig er det en idé å sammenligne med en kamp fra i fjor, for å vise forskjellen på innsats og entusiasme.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.