Det er nå igjen 24 lag som blir delt inn i to puljer. De fire beste i hver pule går til sluttspillet senere i sesongen.

Trener Eirik Haugdal var litt stolt over det jentene har prestert så langt i kvalifiseringer.

– Dette er veldig bra av hele laget. Vi må huske på at Storhamar ikke har vært med i noe sluttspill på åtte sesonger. Nå er vi endelig tilbake, der vi mener vi hører hjemme. Nemlig blant de beste i landet. Jentene spile klokt og godt gjennom hele helgen. Ingen av kampen var enkle, men vi presterte på et bra nivå. Dette årskullet er bra, så jeg gleder meg til fortsettelsen. I tillegg er dette veldig viktig for hele klubben. For selve laget er dette veien å gå. Vi får mange tøffe kamper, noe vi utvikler oss på, sier trener Eirik Haugdal.

Storhamar–Ellingsrud 28–22. Toppscorer ble Eiril Finnanger Westby med sju mål.

Storhamar–Molde 31–22. Toppscorer for Storhamar ble Marie Elisse Landevaag med seks mål.

Storhamar–Reistad 28–17. Toppscorer ble Anna Mortvedt med sju mål.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.