Vestli – Storhamar 28–27

Etter en litt svak førsteomgang der Vestli gikk til pause med ettmålsledelse, våknet Storhamar til gagns.

Storhamar kjørte på og ledet med tre mål fire minutter før slutt. Det sto 27–27 da dommeren blåste av kampen. Hjemmelaget hadde fått frikast og fikk en siste mulighet. Det skuddet gikk inn. Målscoreren ble nok dagens helt, for med denne seieren, reddet Vestli plassen i 2. divisjon.

Trener Roger Jenssen var skuffet etter tapet.

– Klart det er kjedelig å tape på den måten. Urutinerte som vi er på dette nivået, kan vi bare lære av slike ting. Vi har reddet plassen og spiller helt uten press, sier Roger Jenssen.

Kampen var god og jevnt over presterte alle spilleren som var i aksjon.

Håvard Solheim Jenssen og Stian Christiansen ble lagets toppscorere med sju mål hver.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.