Storhamar - Vikersund 45-10

Det var ikke rare motstanden Vikersund kunne gi et heltent Storhamar. Hjemmelaget kjørte over Vikersund og scoret nesten på alle angrepene. I tillegg stengte keeper Lea Løkke-øwre målet. I første omgang scoret Vikersund kun fire mål. Dermed fikk keeper Løkke-øwre en redningsprosent på imponerende 78.

Linn Marie Birkeland er imponert over det de yngste på laget presterer.

- Det er sterke saker det jentene har gjort. At vi fortsatt skal spille i 2. divisjon er utrolig viktig for klubben. Hadde vi rykket ned, så tror jeg utviklingen hadde stanset opp for mange av jentene, sier Birkeland.

Laget er i toppform og har vunnet sine fire siste kamper. Nå kan laget senke skuldrene og slippe seg løs de to siste kampene.

Det var ikke bare seieren som gledet i denne kampen. To av spillerne har vært skadet lenge. Inger-Karin Kjernmoen tok korsbåndet i forrige sesong. Nå var kantspilleren tilbake. Det så faktisk ikke ut at Inger-Karin har vært borte en trening. Hun spilte på hele sitt register og ble toppscorer med ni må. En meget  sterk prestasjon.

Ei jente som har vært enda lenger borte, er tilbake for fullt. A-lagsspiller Martine Hovden spilte sin alle første hele kamp på tre år. Også hun spilte en meget god kamp og noterte seg for sju fine mål.

Den aller beste i kampen var allikevel den andre kantspilleren. Synne Wikstrøm storspilte og gjør sjelden feil. Åtte innhopp fra høyre kant ble belønnet med sju mål. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.