Alexander Reichenberg, som var involvert i to av tre scoringer da Storhamar slo Stjernen 3-0 torsdag, forlot isen groggy og med hjelp fra lagets lege.

Nå forteller Lillehammer-gutten at skaden ikke er så alvorlig som fryktet.

- Jeg har hatt hjernerystelse før, så jeg visste at det ikke var det. Men jeg har fått en kraftig smell, og jeg har vondt i hodet. Men det er ikke så ille som fryktet, sier han til HA-sporten.

Les også: Nilsen mener taklingen er i grenseland

Da 25-åringen traff isen med et smell, ble det fort stille i CC Amfi, og mange fryktet nok at Reichenberg kanskje hadde tatt sine siste skøytetak for sesongen.

- Jeg ble liggende på isen og se i taket, og jeg tenkte vel egentlig bare «faen». Jeg tenkte ikke så mye lenger fram der og da, forteller han. 

Les også: Les HA-sportens spillerbørs

Søndag møter Storhamar tabellfirer Frisk Asker på bortebane, og det er usikkert om Reichenberg er klar.

- Nå skal jeg stå over treningen i morgen, og så må vi se søndag. Jeg har selvfølgelig lyst til å spille, men det er legen som avgjør. Jeg gjør det jeg får beskjed om, for det kommer enda viktigere kamper utover, sier Reichenberg om bortemøtet med laget som ligger to plasser over Storhamar på tabellen. 

HATV: Skadsdammen om superformen

Trener Sjur Robert Nilsen gjorde om på rekkene da Stjernen ble slått torsdag: Martin Rønnild, som har spilt i rekke med Martin Gran og Reichenberg i lang tid, byttet rekke. Han var satt sammen med Daniel Hermansson og Joey Tenute, mens Hampus Gustafsson gikk inn med Gran og Reichenberg. 

- Jeg følte at vi fikk litt nytenning i rekkene. Vi fikk spillet til å sitte, og jeg følte meg ganske fresh. Men jeg synes også at Rønnild gjorde det bra i rekka si, så det var positivt for alle, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.