– Jeg bør kanskje vente litt med å kommentere kampen, sier Arne Senstad til HA-sporten rett etter kampslutt.

Den temperamentsfulle treneren klør seg litt på haka og kikker seg rundt i Drammenshallen.

Smerten etter tapet er stor, men enda større er skuffelsen over lagets prestasjoner før pause.

– Jeg trodde ærlig talt det var slutt på at vi kunne bli pissa på, men det var faktisk det som skjedde her, smeller treneren.

Gikk i fella

Det var nemlig et tilsynelatende meget godt forberedt Storhamar-lag som jaktet på skalpen til et topplag.

– Vi visste hva som ventet oss og hva Glassverket er gode på. Likevel gikk vi omtrent i alle fellene det er mulig å snuble i før pause, oppsummerer Senstad.

19–11 var tallenes nådeløse tale etter 30 minutter.

Kampen var kjørt, etter sesongens svakeste omgang.

Ingen framgang

– At vi er OK etter pause betyr ikke all verden. Jeg mener denne kampen viste at vi ikke har beveget oss en centimeter i riktig retning i forhold til de antatt beste lagene, sier Senstad om slett ikke lot seg imponere over at Hamar-laget vant andre omgang med 21–14.

– Med enda mer flyt kunne vi jo tatt med oss et poeng, men det ville jo vært et ran, sier treneren etter at hjemmelaget fikk nerver på slutten, men klarte å ro i land seieren 33–32.

Betina mot Røkla

Selv om skuffelsen var stor etter kampen, klarte sjefen å glede seg over Betina Riegelhuths praktfulle kamp offensivt. 13 mål stoppet Betina på, som endelig lignet den prikkskytteren hun er på sitt beste.

– Moro for Betina og det er utvilsomt hva vi skal ta vare på fra denne kampen, skryter Senstad før han legger til på kjent vis:

– Bare synd at de andre bakspillerne våre er helt iskalde i kveld.

Kamilla Sundmoen og Tonje Enkerud har vært gode i kampene etter nyttår, men i toppkampen mot et godt drammenslag var begge svært anonyme. Dermed ble nesten alt ansvar lagt på Riegelhuth sine skuldre. Det holdt nesten til et poeng etter en imponerende sluttspurt.

Sliter bakerst

Storhamar har sluppet inn mange mål i de siste kampene, og heller ikke mot Glassverket var det særlig tegn til bedring.

– Før pause får vi ikke inn taklinger, vi forflytter oss for tregt og målvaktene får ikke fatt i nok baller, sier Senstad, som hadde håpet å endelig ta poeng mot et topplag.

Det gikk ikke, selv om Glassverket-trener Geir Ostorp var imponert over laget i andre omgang.

– Da var Storhamar veldig gode, og vi slet spesielt med å få tak på Betina Riegelhuth. Nå håper jeg Storhamar kan slå både Byåsen og Vipers, gliser Glasverkets trener.

Det vil i tilfelle være sølv verdt for laget fra Drammen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.