Storhamar ligger på femteplass etter første del av sesongen, noe som også var målsettingen til laget før sesongen startet. 

– Målet er det samme som før sesongen, og akkurat nå er vi akkurat på budsjett. Vi ser at topp fire er for tøffe. Men det blir vanskelig å holde den femteplassen også, for det er lag bak oss som er gode, det så vi sist med Tertnes i cupfinalen. Femteplass er en reell og fornuftig målsetting.

Men Senstad har ikke avskrevet å slå lagene foran på tabellen. 

– Vi har også som mål at vi skal klare å ta noen såkalte ekstrapoeng, og at vi klarer å ta noen skalper mot lag foran oss på tabellen. Det tror jeg skal være mulig, forteller han. 

Storhamar starter «vårsesongen» med kamp mot Stabæk onsdag.

Veldig god treningsperiode

Eliteserien for damer har hatt pause mens det har vært EM i Sverige. Den har Storhamar-jentene brukt godt.

–Det har vært en intens og tøff perioder, med mange og harde økter. På en måte har det vært en ny oppkjøringsperiode, der vi har løpt mye, og trent mye styrke. Jeg er godt fornøyd med jobben vi har gjort, og vi har trent veldig bra. I jula og fram mot Stabæk-kampen har vi sluppet opp litt, slik at vi har overskudd inn mot denne kampen, sier Arne Senstad.

Tøff kamp mot Stabæk

Senstad innrømmer at det ikke har blitt så mye kamptrening.

– Av praktiske grunner har vi ikke fått spilt så mange kamper. Vi har sperret mot gutta, og spilt en kamp mot Gjøvik. Derfor er jeg spent på kampen mot Stabæk. Vi må fokusere på at det ikke trenger å være så mye finspill, men at vi må fighte og kjempe for seieren. Det blir en veldig tøff kamp. Vi er forberedt på en slitekamp. Det kommer til å merkes at det er lenge siden siste kamp. Stabæk er tøffe å slå. De som er mest nøye i forsvar, og er mest nøye i spillet, kommer til å ta seieren i Nadderudhallen.

Senstad forteller videre at han forventer at det vil ta noen kamper for å få den skikkelige kampfølelsen tilbake. 

– De andre lagene har nok spilt noen flere kamper enn oss. De neste fire kampene blir veldig viktige, spesielt kampen mot Stabæk, og neste kamp mot Rælingen. Vi må kjempe for de poengene, avslutter Senstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.