Første fangst for tollerne fant sted da de stoppet en norskregistrert BMW på fylkesvei 118. Den 22 år gamle oslomannen som kjørte bilen, forklarte at han hadde handlet bildeler i Sverige.
I stedet for bildeler fant tollerne 3.324 ampuller og tabletter med dopingmidler i mannens bil.
Elleve minutter senere ble en 28 år gammel mann, også han fra Oslo, stoppet av tollerne på den gamle Svinesund-brua. Mannen innrømmet raskt at han fraktet en del tabletter med steroider og veksthormoner.
I bilens baksete og bagasjerom fant tollerne flere esker med totalt 50.000 dopingmidler og 6.858 ampuller med dopingmiddel.
Begge mennene ble overlevert til Østfold politidistrikt etter at de ble stoppet. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.