Etter bare åtte minutter gikk Fart opp i ledelsen. Spiss Dorthea Glorud gjorde det hun skal foran motstanderens mål, og Fart fikk en meget god start.

Bare minutter etter scoringen, burde hjemmelaget ha fått straffespark, men dommer Jesper Lea mente noe annet.

12 minutter før slutt fikk hjemmelaget fortjent utligningen.

Ingrid Kvernvolden var alene med keeper to minutter før slutt. Dessverre for Ingrid og Fart fikk ikke landslagsspilleren helt kontroll over ballen.

I tillegg var det flere sjanser til begge lag.

Hjemmelaget hadde ballen mest, men gjestene produserte flest sjanser. 

Midtstopper Maren Kristine Andersen var banens beste spiller. Også i vårsesongen var Marens spill glitrende.

Hanne Neby på midtbanen spilte også godt. Hun spilte sin siste kamp for året. Mandag reiser hun igjen til USA for å fortsette skolegangen.

Sina Berntsen som har spilt høyreback i vårsesongen, var flyttet inn som midtstopper. En oppgave hun klarte meget bra. 

Kommende lørdag kommer Lyn som ligger på andreplass til Øvre Vang. Fortsetter Fart sitt gode spill, kan det bli poeng.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.