Først løp Sigrid Kongssund Amlie 200 meter på 24,95, som er tre tideler under EYOF kravet.Persen fra fjorårets junior-NM på 25,64 ble grundig slått, men også klubbvenninnen Maren Bakke Amundsens pers fra Tjalve-lekene sist helg ble slått med ett tidel. 

Så var det Håvard Bentdal Ingvaldsen sin tur. Modølen satset tidligere på 800 meter. Nå er det 400 meter som gjelder. På Lillehammer ble det en 200 meter for å få fartstrening, og han ble klokket inn på 22,61. Den gamle persen var på 23,22. 22,61 er fire hundredeler under NM-kravet for senior og EYOF kravet, som begge er 22,65.

Moelven Friidrett har nå tre utøvere som har løpt under kravet til EYOF, som er for 16- og 17-åringene og arrangeres i Baku i Azerbaijan  21.-27. juli. Maren Bakke Amundsen klarte kravet på både 100 og 200 meter i helga.

Les også: Tonje Fjellet Kristiansen på rekordlaget

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.