Nøtterøy - Storhamar 29-34

Storhamars 2. divisjonslag kan puste lettet ut. Nå ligger laget fem poeng over streken , med to kamper mindre spilt.

Kommende helgs to hjemmekamper, blir viktige i forhold til nedrykk eller ei.

Trener Piotr Modestowicz var veldig fornøyd med sine spillere.

- Vi spiller en meget god kamp og følger den taktikken vi ble enige om. Vi kjørte et høyt tempo, noe som fungerte veldig bra. Vi hadde gode keepere, som er viktig i jevne kamper. De to kommende hjemmekampene neste helg blir viktige. Vinner vi begge kampene, kan vi senke skuldrene, sier treneren.

Kampens store spiller ble Storhamars Stian Christiansen. Han banket inn hele ti mål og fikk fortjent bestemannsprisen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.