FCK møter nederlandske Ajax i europaligaens åttedelsfinale. Første kamp spilles hjemme i Danmark torsdag. Den danske serielederen har ikke sluppet inn mål i egen hule siden 16. august (1-1 mot Aalborg), noe som gir trygghet før matchen.

– Klarer vi å holde nullen torsdag, så har vi et godt utgangspunkt før returmøtet. Kan vi i tillegg score, så har vi et svært godt utgangspunkt. Vi har en mulighet, sier Solbakken.

FCK-treneren vil ikke utnevne noen favoritt på forhånd.

– Det er vanskelig å si, men jeg tror det er femti-femti, vurderer nordmannen.

Lag som Club Brugge, Leicester og Porto har ikke klart å score i København denne sesongen. Kanskje blir Ajax neste på listen uten nettsus.

– Vi gir generelt vekk får sjanser på hjemmebane. Slik har det også vært mot god europeisk motstand, påpeker Solbakken.

(©NTB)


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.